Αποκατάσταση των μαλλιών στο σπίτι: θεραπεία οποιαδήποτε ζημιά

Να δώσει ζωή σε σας κουρασμένα και θαμπά, ταλαιπωρημένα μαλλιά, μακρά αποκατάσταση των μαλλιών στο σπίτι, με τη συμμετοχή τακτική φροντίδα τους και τη συνεχή χρήση της μάσκας για να επισκευάσει τη βλάβη, η οποία έχει καλλυντικές και θεραπευτικές του ιδιότητες.

Ταλαιπωρημένα μαλλιά

Η φύση έχει διατεθεί, έτσι ώστε το λεπτό και φαινομενικά εύθραυστη ανθρώπινη τρίχα πραγματικά είναι ισχυρότερη από ό, χαλκός, μόλυβδος, πλατίνα και άλλα μέταλλα. Για να ανταγωνιστεί μαζί του σε αυτή την ικανότητα μπορεί να είναι μόνο το χάλυβα.

Όταν το πάχος 0.05 mm των μαλλιών μπορεί να αντέξει ένα φορτίο χρυσού, η οποία υποδηλώνει το όριο της αντοχής του, 5000 kg ανά cm2. Τέτοια δύναμη έχει τιμηθεί με το δικό μας σκέλη, η μητέρα φύση. Αλλά ο λαός αποφάσισε διαφορετικά.

Το μοναδικό χημικών και συνθετικών τύπους των σαμπουάν και βαφές, στεγνωτήρια με χωρητικότητα σχεδόν 2 000 watt, το χλωριωμένο νερό στις πισίνες, διαδεδομένη τροφίμων χάμπουργκερ και αναψυκτικά — αυτό μειώνει την αντοχή της τρίχας στο μηδέν. Αραιώνουν, τα διαλείμματα, και τελικά πέφτει έξω.

Είναι χρόνος να σκεφτεί για το τι να τους περισσότερους από εμάς, πριν να αναλάβει και πάλι στο μαξιλάρι ή πηγαίνετε για σκάλισμα στο Barber shop, θέλετε να επαναφέρετε τα μαλλιά σας στο σπίτι, το οποίο θα βοηθήσει να θεραπεύσει τη ζημιά και να επιστρέψει το πολύτιμο μπούκλες στη ζωή.

Ταλαιπωρημένα μαλλιά: τι να κάνω;

Τα μαλλιά είναι ταλαιπωρημένα και χρειάζονται επειγόντως για να επαναφέρετε, μπορείτε να αναγνωρίσετε αμέσως. Συμβουλές για να ξεκινήσει σε μια πολύ σπάσει, και το μηνιαίο περιποίησης χάνει την αποτελεσματικότητά της. Οι ίδιοι μαλλιά γίνονται ξηρά και εύθραυστα: γρήγορες κινήσεις με χτένα ή το χέρι μπορεί να σπάσει κάπου στη μέση της σκέλος.

Εμφάνιση κατεστραμμένα μαλλιά αφήνει πολύ από το επιθυμητό: ένα θαμπό, άψυχο κομμάτια κρέμονται-icicles — κοιτάζοντας όλα αυτά, θέλω να αναπνεύσω ζωή τους. Ένα συγκρότημα αποκατάστασης τρίχας γεγονότα δεν είναι μόνο η σωστή φροντίδα τους, αλλά πάνω απ ' όλα — να αλλάξετε το δικό τους τρόπο ζωής.

Μάσκες μαλλιών
 1. Για να αρχίσετε να επαναφέρετε ένα κατεστραμμένο, αποδυναμωμένη μαλλιά με την απαραίτητη ανάλυση των παραγόντων που θα μπορούσαν να είναι η αιτία για την οδυνηρή κατάσταση. Επανεξετάσει τον τρόπο ζωής που θα οδηγήσει: μπορεί να γίνει κατάχρηση τελευταία από το Κάπνισμα, και μπορεί να είναι υποσιτισμένα ή κάθε εβδομάδα το χρώμα των μαλλιών σε διάφορα χρώματα. Ελέγξτε το σώμα για την παρουσία των νόσων εσωτερικής παθολογίας: μερικές φορές είναι η αιτία των ζημιών για τα μαλλιά. Μέχρι να το καταλάβω και δεν εξαλείφουν τον παράγοντα αυτό, όλες οι άλλες συμβουλές και καλλυντικά προϊόντα που είναι άχρηστα.
 2. Προσπαθήστε να τρώτε περισσότερα φρέσκα φρούτα, τα λαχανικά, το κρέας, το ψάρι, το πόσιμο νερό, γάλα και χυμούς, όχι αναψυκτικά.
 3. Αν θέλετε να επιδιορθώσετε τα κατεστραμμένα μαλλιά γρήγορα και αποτελεσματικά, θα πρέπει να εγκαταλείψει όλα τα θερμικά και ηλεκτρικά εργαλεία για τη συντήρηση και styling. Crimper, μαλλιών, σίδερα, Curling σίδερα, σίδερα επίπεδη — όλα αυτά θα πρέπει να περιμένουν στο συρτάρι μέχρις ότου υπάρξουν καλύτερες φορές.
 4. Κομμωτήριο για την χημική μαλλιά, σαγηνευτικό γλυπτική και τη ζωγραφική, επίσης, θα πρέπει να το ξεχνάμε, καθώς αυτό βελτιώνει μόνο την εμφάνιση των μαλλιών, λόγω της βλάβης στο εσωτερικό πλαίσιο. Σχολιάστε το εξωτερικό περνούν γρήγορα, και θα παραμείνει η ζημιά που θα πρέπει να τη θεραπεία για αρκετό καιρό. Ο μόνος λόγος για να επισκεφθείτε την δάσκαλε, κόψτε μία φορά το μήνα τα μαλλιά σας, και στη συνέχεια μόνο σε ζεστό διαδικασία.
 5. Αφήστε στην κατεύθυνση της γραμμής μέσα για τη φροντίδα των μαλλιών, η οποία χρησιμοποιείτε συνήθως. Θα πρέπει να πάρει απολύτως άλλα μέσα και όχι στο κοντινό εμπορικό κέντρο, και το φαρμακείο. Ναι, πιστοποιημένα καλλυντικά αποκατάσταση τρίχας τιμές είναι ακριβώς χώρο. Αλλά τα φάρμακα που θα αποκαταστήσει τις μπούκλες μέσα. Θα πρέπει αυτή η σειρά σαμπουάν και conditioner όπως μάσκες που μπορείτε να ετοιμάσετε στο σπίτι από φυσικά προϊόντα.
 6. Χτένα πρέπει επίσης να αντικατασταθεί. Θα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά και απόλυτα καθαρό (για αυτό θα πρέπει να πλένονται εβδομαδιαία). Τριχολογίας συνιστούμε να αλλάζει κάθε έξι μήνες. Πλαστικά και μεταλλικά εργαλεία, μπορεί να απορριφθεί, δεδομένου ότι η περαιτέρω ζημία των κλώνων.
 7. Δύο φορές την εβδομάδα στο σπίτι επανορθωτική μάσκα μαλλιών με συνταγές που θα δοθεί παρακάτω.

Με την πρώτη ματιά, αυτή η επανορθωτική το πακέτο των μέτρων φαίνεται ρεαλιστικό να εκτελέσει στο σπίτι. Στην πραγματικότητα, είναι απαραίτητο να ξεκινήσει και να σταματήσει να είναι αδύνατο. Σε δύο εβδομάδες, τα εξωτερικά σημάδια της αποκατάστασης των κατεστραμμένων μαλλιών θα είναι εκεί. Ψαλίδα θα είναι λιγότερο, η σκέλη θα πάψει να σπάσει, να γίνει πιο υγρή και γυαλιστερή.

Ενυδατική μάσκα μαλλιών

Επιπλέον, ένα υγιεινό τρόπο ζωής θα έχουν θετική επίδραση στην υγεία και την εμφάνιση του όχι μόνο τα μαλλιά, αλλά τα νύχια και το δέρμα.

Και μην ξεχάσετε να κάνετε τακτικά επανορθωτική μάσκα μαλλιών.

Αναζωογονητική μάσκα για τα μαλλιά: τι είναι;

Αναζωογονητική μάσκα για τα μαλλιά, το οποίο μπορεί να γίνει εύκολα στο σπίτι, περιλαμβάνουν συστατικά με δραστικές ουσίες που προωθούν την αναγέννηση κυττάρων. Την εφαρμογή τους σε τακτική βάση, μπορείτε να θεραπεύσει την ψαλίδα και προστατεύει τα μαλλιά σκέλη από την περαιτέρω θραύση, να θρέψει τους με τη δύναμη και την ενέργεια όσο το δυνατόν περισσότερο για να ενυδατώνει.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτών των κεφαλαίων από άλλες παρόμοιες μάσκες — αποκατάσταση τρίχας από μέσα, και όχι μόνο την καθοδήγηση του καπλαμά.

Συνεχώς να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν τους — και τις ζημιές, οι άρρωστοι, τα αποδυναμωμένα μαλλιά μπορεί να ξεχαστεί για πολύ καιρό.

 1. Αποκατάσταση μάσκες για τα μαλλιά δεν πρέπει να ερεθίζει το τριχωτό της κεφαλής συστατικά: μουστάρδα, βάμμα πιπέρι, τζίντζερ, κανέλα κ. λπ. Είναι καλό για την ανάπτυξη των μαλλιών, αλλά όχι για να αποκαταστήσει την ζημιά. Εδώ, τα αυγά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το μέλι, τα φαρμακευτικά προϊόντα, βιταμίνες, βότανα, λάδι — όλα την ιδανική βάση για την αναγέννηση και την ανανέωση των κυττάρων.
 2. Ακόμη και αν όλα τα προϊόντα που αναφέρονται στη συνταγή επανορθωτική μάσκα μαλλιών, θα είναι απόλυτα ασφαλές να τρώνε, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα σας προκαλέσει αλλεργίες του δέρματος, όταν εφαρμόζεται τοπικά. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιώντας μία ή την άλλη θεραπεία στο σπίτι, να είστε βέβαιος να δοκιμάσετε εκ των προτέρων σχετικά με την παρουσία των αλλεργιογόνων. Αυτό μπορεί να γίνει στον καρπό του χεριού.
 3. Το μέλι, το γιαούρτι, όλων των φυτικών και αιθέριων ελαίων στη σύνθεση μάσκες, συνιστάται η θερμότητα σε ένα λουτρό νερού, δεδομένου ότι η θερμότητα επιταχύνει την αναγέννηση διεργασίες σε κυτταρικό επίπεδο. Ωστόσο, η θερμοκρασία δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 40°C, αν η σύνθεση της μάσκας είναι τα αυγά (που μπορεί να πάει πάσο) ή αιθέρια έλαια (χάνουν συχνά τις χρήσιμες ιδιότητες σε υψηλές θερμοκρασίες).
 4. Η μάσκα πρέπει να είναι μετρίως πυκνά, έτσι ώστε τα σωματίδια να μην κολλήσουν στο σκέλη. στη συνέχεια, με την έκπλυση ή βούρτσισμα.
 5. Να εφαρμόζουν τα εν λόγω ταμεία σε ολόκληρο το τριχωτό μέρος της κεφαλής, ρίζες, τονίζει, συμβουλές.
 6. Μονωμένο πλαστικό καπάκι που απαιτείται, όπως το τουρμπάνι του Terry πετσέτες. Θερμότητας, όπως ήδη αναφέρθηκε, βοηθά να επιταχύνει τη διαδικασία αναγέννησης.
 7. Η διάρκεια της αποκατάστασης μάσκες — από 20 λεπτά έως δύο ώρες ή ακόμα και ολονυκτίς.
 8. Αν η επανορθωτική μάσκα περιέχει καλλυντικά έλαια, μπορούν να πλένονται εύκολα, αν σαπουνάδα ή απευθείας πάνω από την μάσκα βουτύρου χωρίς νερό.
 9. Συχνότητα χρήση 2-3 φορές την εβδομάδα, ανάλογα με το βαθμό της φθοράς των μαλλιών.
 10. Η θεραπεία των ασθενών οι κλειδαριές θα είναι μικρότερη από 15 διαδικασίες. Στη συνέχεια, πάρτε ένα διάλειμμα σε ένα μήνα και την εκ νέου θεραπεία, εάν είναι απαραίτητο.
Γρασίδι και ψωμί

Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις συμβουλές και τις προτάσεις σας, είναι δυνατόν, χωρίς την προσφυγή σε επαγγελματίες, ακριβά τις διαδικασίες και τα μέσα για να επαναφέρουν τα μαλλιά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ακολουθώντας αυτό το σχέδιο, να σκεφτόμαστε προληπτικά μέτρα, μπορείτε να γίνετε ο ιδιοκτήτης πολυτελείς μπούκλες όχι μόνο στα όνειρα, αλλά και στην πραγματικότητα. Βέβαια αναζωογονητικές μάσκες, που δεν μπορεί να εγκαταλείψει στα μισά του δρόμου, να παρατηρήσει τις πρώτες αλλαγές στην κατάσταση των σκέλη τους.

Έτσι ώστε να αναβιώσει, να ενισχυθεί, και άνθισε τέλος, είναι απαραίτητο να αναφέρονται οι μάσκες από καιρό σε καιρό, αλλά τακτικά.

Δυσκολίες με την επιλογή των συνταγών δεν θα πρέπει να είναι, όπως λαϊκές θεραπείες για να επαναφέρουν τα μαλλιά και τα χρόνια είχαν συσσωρεύσει πολλά.

Συνταγές αναζωογονητικές μάσκες για τα μαλλιά

Για όσους προτιμούν τον παραδοσιακό χρήση για τη φροντίδα των ταλαιπωρημένων μαλλιών με μέλι, αυγά και γάλα (τα πιο δημοφιλή προϊόντα στην κουζίνα), θα ικανοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος της pet ανάκτηση μάσκες, οι οποίες βασίζονται σε αυτά τα ίδια τα προϊόντα.

Υπάρχουν συνταγές για εκείνους που τους αρέσει να χρησιμοποιούν καλλυντικά έλαια: είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά ένδικα μέσα στο σπίτι για να επαναφέρετε τα άρρωστα, αδύναμα, εύθραυστα σκέλη. Οι υποστηρικτές της βοτανική ιατρική θα χαρεί αναγέννησης μάσκες από βότανα. Συνταγές για κάθε γούστο: μόνο αν έχουν το τύπο των μαλλιών σας και δεν προκαλούν την ατομική δυσανεξία.

 • Βιταμίνες + γιαούρτι + καστορέλαιο και ελαιόλαδο

Στο ίδιο δοχείο για να ζεστάνετε ελαφρώς σε ένα λουτρό νερού για το γιαούρτι (περίπου 100 ml, γυαλί). Σε ένα ξεχωριστό δοχείο ανακατέψτε μαζί το ελαιόλαδο φυσικό, ψυχρής έκθλιψης λάδι (δύο κουταλιές της σούπας) και καστορέλαιο (μία κουταλιά της σούπας), επίσης, τη θερμότητα, μέχρι να ζεστάνουμε το νερό για το μπάνιο. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μετά από αυτό. Πριν από την εφαρμογή στο κεφάλι για να προσθέσετε φαρμακευτική βιταμίνες σε κάψουλες (ένα κομμάτι η κάθε μία): θειαμίνη (B1), πυριδοξίνη (Β6), κυανοκοβαλαμίνη (Β12).

 • Αυγά + καστορέλαιο

Οι δύο πρώτες (κατά προτίμηση σπιτικό, επειδή είναι καλύτερη, είναι πιο χρήσιμο για τα μαλλιά ουσίες) χτυπάμε τα αυγά με ένα σύρμα. Σε ένα λουτρό νερού θερμαίνεται ελαφρώς το καστορέλαιο (μία κουταλιά της σούπας), ανακατεύουμε καλά με τα χτυπημένα αυγά.

 • Βότανα + ψωμί

Νωπά ή ξερά φύλλα plantain, φασκόμηλο,τσουκνίδα και ρίγανη, chop (για ελλιπή κουταλάκι από κάθε βότανο) και αναμειγνύονται μεταξύ τους, να καταρρέουν τα ψίχουλα, χωρίς κόρα από το μπαγιάτικο ψωμί σίκαλης (200 g), ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό. Για να το καλύψουν, το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου σε σκοτεινό μέρος για μια ώρα.

 • Γιαούρτι + ελαιόλαδο + εστέρες

Θερμότητας σε ένα λουτρό νερού φρέσκο γιαούρτι (200 gr). Σε ένα ξεχωριστό δοχείο για να κάνει το ίδιο και με παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης (δύο κουταλιές της σούπας). Για να συνδέσετε δύο θερμαίνεται το μείγμα και ανακατεύουμε. Πριν από την εφαρμογή για να προσθέσετε μερικές σταγόνες αιθέρα δενδρολίβανο και λεβάντα.

 • Αβοκάντο + μέλι + ελαιόλαδο

Η σάρκα του αβοκάντο για να μετατραπεί σε ένα πολτό, ανακατεύουμε (δύο κουταλιές της σούπας) με παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης (δύο κουταλιές της σούπας), προ-θερμαίνεται σε υδατόλουτρο. Σε ένα ξεχωριστό δοχείο, επίσης, για ένα ζευγάρι ζεστό φυσικό μέλι (μία κουταλιά της σούπας), προσθέτουν στη συνολική ομορφιά της μάζας.

 • Λεμόνι + αυγό + μέλι

Μέλι (δύο κουταλιές της σούπας) για τη θέρμανση σε υδατόλουτρο. Ανακατεύουμε με δύο πρώτων, έχοντας ηττηθεί αυγά ελεύθερης βοσκής, προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού. Πάρτε τη μάσκα, το οποίο είναι ιδανικό για την επισκευή ταλαιπωρημένα μαλλιά είναι λιπαρά.

 • Λευκό πηλό + γάλα + ιπποφαές
Λευκό πηλό

Λευκό καλλυντικά πηλό (15 g) ρίχνουμε το γάλα σε θερμοκρασία δωματίου (50 γραμμάρια), μίγμα πριν από το σχηματισμό της ένα ημι-υγρό πηλό. Θάλασσα buckthorn μούρα για να μετατραπεί σε ένα πολτό, ανακατεύουμε (δύο κουταλιές της σούπας) με την κύρια μάζα.

 • Λεμόνι + καστορέλαιο + κολλιτσίδα

Με το ίδιο πλοίο σε ένα λουτρό νερού για να θερμάνει τα μαλλιά, τα καλλυντικά και καστορέλαιο (δύο κουταλιές της σούπας κάθε ένα), προσθέστε φρέσκο χυμό λεμονιού.

Τώρα ξέρετε πώς να επαναφέρετε τα μαλλιά σας στο σπίτι από τον εαυτό σας ότι θα ήταν αλήθεια για τη μοναδική τοποθεσία από πολύ ανθεκτικό υλικό, το οποίο έδωσε η μητέρα φύση.

Avot να κάψει για να σπάσει, να πάρει τη ζωή-δίνοντας δύναμη που έχουν στις σύγχρονες συνθήκες είναι πολύ εύκολο: φονικά όπλα από την προπυλενογλυκόλη σε σαμπουάν για ισχυρό στεγνωτήρια προσφέρουν πολλά. Και μπορείτε να διαχειριστείτε για να προστατεύσει τα πολύτιμα τρεσσεσ από αυτούς τους πειρασμούς και τη ζημία, την ανοικοδόμηση και να πατάξει όλα τα πολυτελή, λαμπερή cascade είναι ισχυρή, ισχυρή, ισχυρή και υγιή μαλλιά.

Ωστόσο, δεν είναι πάντα, ακόμη και το καλύτερο έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορείτε να περάσετε πολύ χρόνο και χρήματα για την αγορά ακριβό επαγγελματικό εξοπλισμό και τη χρήση του, ωστόσο, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι απολύτως μηδέν.

Είναι πάντα δυνατό να χρησιμοποιήσετε ένα λάδι επεξεργασία, η θαυμάσια δουλειά του την αποκατάσταση της τρίχας, τρέφει τους και τη φροντίδα για τους σωστά, και επίσης να διατηρήσουν το χρώμα τους. Ανάμεσά τους, κάστορας, κολλιτσίδα, αμύγδαλο, ελιά, jojoba και άλλα, τα οποία μπορείτε εύκολα να αγοράσετε σε οποιοδήποτε φαρμακείο για απλές πένες.

Αλλά για να επαναφέρουν τα μαλλιά σε ένα σπίτι δεν μπορεί να χειρότερο από το σαλόνι θεραπείας. Αυτό το λάδι θα πρέπει να εφαρμοστεί σε όλο το μήκος των σκελών και πλεξούδα μια πλεξίδα. Το αφήνετε για όλη τη νύχτα και το πρωί, μόλις ξύπνησε, πλύνετε το κεφάλι σας με ζεστό νερό και σαμπουάν ειδικά για τον τύπο των μαλλιών σας.