Επανορθωτική προϊόντα για τα μαλλιά

Η αποκατάσταση των κλειδαριών που απαιτείται σε πολλές περιπτώσεις. Για παράδειγμα, είναι αλήθεια, αν χρησιμοποιείτε συνεχώς τη θερμότητα styling – στεγνωτήρα Μαλλιών, Curling σίδερα, στεγνωτήρα σιδήρου. Επίσης, θα πρέπει να καταφύγουμε σε αυτό, αν και συχνά να ζωγραφίσει και, κυρίως, να βάψεις τα μαλλιά σου.

Από πού να αρχίσω: οι αποχρώσεις της επιλογής σας

αποκατάσταση τρίχας

Μηχανική καταπόνηση, εσφαλμένη φροντίδα, κακή διατροφή, δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες, οι κακές συνήθειες – όλοι αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν αρνητικά την δύναμη, την αντοχή και την υγεία της τρίχας.

Η φύση έχει αποφασίσει ότι η ανθρώπινη τρίχα πρέπει να είναι ισχυρότερη από ό, μολύβδου και του χάλυβα, παρά τη φαινομενική αστάθεια. Αλλά οι άνθρωποι που χρησιμοποιούνται για να διαφωνήσω μαζί της σε όλη τη ζωή, κατά καιρούς φέρει μη αναστρέψιμες. Αυτό δεν αφορά μόνο το εσωτερικό τους υγεία αλλά και την εξωτερική εμφάνιση. Κατά την άσκηση των φανταστικών ιδανικών και ψευδείς κανόνια τα κορίτσια χάσει όλα τα φυσικά δώρα που απλόχερα απονεμηθεί γενετική.

Και στη συνέχεια, σκεφτείτε για το πώς να "επιστρέψουν στο φυσιολογικό".

Αν έχετε ήδη καταφέρει να χαλάσουν τα μαλλιά, θα σας πω για αποτελεσματικό μέσο για την αποκατάσταση των μαλλιών που θα σας βοηθήσει να πάρετε μια λίγο πιο κοντά στην αρχική τους κατάσταση.

Το κύριο όπλο στον αγώνα ενάντια στη ζημία στα μαλλιά σας δύναμη της θέλησης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πιο ακριβά εργαλεία για την αποκατάσταση τρίχας, αλλά όλες οι προσπάθειές σας θα είναι μάταια αν θα "περπατήσουν". Θεωρούν ως παράδειγμα το κάψιμο μελαχρινή ή ένα φωτεινό ξανθιά με το φυσικό ανοιχτό καφέ χρώμα των μαλλιών. Η κοπέλα αντιλαμβάνεται ότι ήδη μπερδεμένα μαλλιά με βαφή, και ήταν ώρα να σταματήσουν τη χρήση τους και να προσπαθήσει να ανακτήσει το φυσικό τόνο των μαλλιών, για να βελτιώσει και να ενισχύσει τους.

Οι ρίζες του αναπτύσσονται για 2, 3, 5, 10 ίντσες, και εδώ το πιο ενδιαφέρον αρχίζει. Κάποιος ήρεμα φαίνεται σε αυτό το "ελάττωμα", όπως κάποιος παίρνει τα συνήθη οικιακά χρώμα στο ράφι υπεραγορών, ως μια δεύτερη σκέψη να το ρίξει στο καρότσι με τα ψώνια. Και το σπίτι χέρια είναι ακριβώς φαγούρα να πάρει ένα πινέλο και να απαλλαγούμε επιτέλους αυτή η ετερογένεια του χρώματος των μαλλιών. Όμορφη κυρία μπορεί αυθαίρετα να μετανιώσεις την επόμενη μέρα αλλά σε άλλο χρόνο είναι σχεδόν εγγυημένη για να συμβεί ξανά. Και τα μαλλιά θα συνεχίσει να επιδεινώνεται, ξεφλουδίσει το χρώμα, χάνει την φυσική διατροφή και την υγρασία. Γνωστό; Αυτή είναι η πιο διαβόητη κύκλο, το οποίο είναι τυπικό για την συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών.

Μια άλλη επιλογή: η κυρία που χρησιμοποιείται για να τραβήξει μπούκλες ή σφιχτές μπούκλες, χρησιμοποιώντας μια επίπεδη σιδήρου. Θα μπορούσα να δω ότι τα ίσια μαλλιά φαίνεται πιο λείο, καλά-καλλωπισμένο, λαμπερά και βαρύ.

Αλλά τι τίμημα πληρώνει για αυτό το οπτικό αποτέλεσμα είναι σχεδόν συνεχώς καίει τα μαλλιά σας με ζεστό επίπεδη σίδηρο;

Έχοντας ακούσει προσεκτικά τα κομμωτήρια, τα οποία συνιστούμε να μετακινήσετε και, τέλος, στην "ενότητα με τη φύση" και να εγκαταλείψει θερμότητας styling, αποφασίζει να το κάνει, όπως προτείνεται από τους επαγγελματίες.

Κέρλινγκ ή επίπεδη σιδήρου μαζεύεται στο στήθος, τα μαλλιά ξηραίνονται με φυσικό τρόπο, διεξάγονται τακτικά μάσκα και άλλες διαδικασίες αποκατάστασης.

Και τότε, ξαφνικά, θα πρέπει να κληθούν να το γιορτάσουμε. Μια γυναίκα συνήθως αρπάζει "βοηθοί" και πάλι γίνεται ίσια μαλλιά. Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες από το φεστιβάλ, αναστενάζει και συνειδητοποιεί ότι η ευθύτητα των μαλλιών έχει να αντιμετωπίσει. Και εδώ, πάλι χρησιμοποιεί ειδικές συσκευές σχεδόν καθημερινά.

Πολύ γνωστό;..

Η δύναμη της θέλησης σας είναι το κύριο κλειδί για την αποτελεσματική είσπραξη των μαλλιών. Τι θα επανορθωτική μεθόδους για την ανάπτυξη, ενίσχυση και λείανση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, να θυμάστε ότι μια απρόσεκτη, παρορμητική, καθαρά αυτόματη ενέργεια μπορεί να χαλάσει όλη σας προσπάθεια, την προσπάθεια και οικονομικό κόστος μηδέν.

Τι επηρεάζει την απόδοση του, μειώνοντας πράκτορας;

Έτσι, προκειμένου να ανακατασκευάσει τη δομή της τρίχας, θα πρέπει να:

 1. Το βούρτσισμα σε βρεγμένα μαλλιά;
 2. Χτύπημα-ξήρανση (τουλάχιστον καυτό);
 3. Βαφή και λεύκανση των tresses;
 4. Περμανάντ;
 5. Θερμού styling σίδερα ή Curling σίδερα.

Εάν ξέρετε πώς να ελέγχω τον εαυτό μου, και θα πρέπει να "συναντιούνται" για μια νύχτα μόνο, να είστε βέβαιος να χρησιμοποιήσει θερμική προστασία.

Εάν αλλάξετε το μυαλό σας να μεγαλώνουν "φυσικό" χρώμα τρίχας, επαγγελματική χρήση εργαλεία για τη ζωγραφική, κατά προτίμηση αυτές που δεν περιέχουν αμμωνία και άλλες δυνητικά επικίνδυνες για την υγεία των μαλλιών σας χημικών ενώσεων. Το αποτέλεσμα της βαφής σε αυτή την περίπτωση θα είναι βραχύβια (συνήθως ασφαλές χρώμα είναι washable, και είναι εντελώς αφαιρεθεί μετά από 48 πλένει το κεφάλι), αλλά δεν θα βλάψει τα μαλλιά σας όσο το επιθετικό καίει το χρώμα σας με δραστικές χημικές ουσίες.

Καλύτερες θεραπείες για την αποκατάσταση τρίχας

διορθωτικά μέτρα για την αποκατάσταση τρίχας

Βρείτε εντατική θεραπεία για τα μαλλιά δεν είναι τόσο εύκολο όσο θα θέλαμε. Συνήθως αυτά είναι είτε καθαρά θεραπεία χορηγείται σε κατάλληλες θέσεις (μια μεγάλη φαρμακευτική δίκτυα ή μικρά φαρμακεία) ή επαγγελματική, όχι λιγότερο "δύσκολο".

Αν έχετε ήδη επιλέξει για τη βέλτιστη φροντίδα του εργαλείου και πάλι, διαβάστε προσεκτικά την σύνθεση. Θα πρέπει να επικεντρωθεί όχι στο σιλικόνες, τα οποία περιέχονται σε όλες σχεδόν τις αναπλαστική και θρεπτική προϊόντα. Οι σιλικόνες είναι ουσίες που προστατεύουν κάθε σκέλος σε μια συγκεκριμένη ταινία. Θα σφραγίσει την μπούκλες, καθιστώντας τα λαμπερά και πυκνά, ομαλή μήκος.

Αλλά χωρίς βιταμίνες, πρωτεΐνες και αμινοξέα στη σύνθεση της σιλικόνης εργαλείο δεν θα σας δώσει οποιαδήποτε θεραπευτική επίδραση. Το αντίθετο – το μόνο σιλικόνες θα μπλοκάρει την πρόσβαση του οξυγόνου και των θρεπτικών ουσιών, ακόμα πιο ανησυχητικό και αλλοιώνοντας τη δομή της τρίχας. Εάν το εργαλείο περιέχει στη σύνθεσή του κάθε πολύτιμες ουσίες, το αποτέλεσμα είναι ακόμα δυνατό.

Ενεργώντας σε συνδυασμό με σιλικόνες, βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά θα είναι να εισάγετε τα μαλλιά, κάνοντάς τα απαλά, μεταξένια και όμορφα μέσα από το ίδιο.

Μεταξύ των μέσων για την αποκατάσταση και την ανάπτυξη της τρίχας, υπάρχουν και εκείνοι που γίνονται από τα συνηθισμένα προϊόντα στο σπίτι.

Για να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να πούμε ότι το χαμηλό τους κόστος και την ευρεία διαθεσιμότητα δεν αναιρεί τις χρήσιμες ιδιότητες. Στην πραγματικότητα, το μόνο μεθόδους της εγχώριας ομορφιάς θεραπείας και η βοτανική ιατρική μπορεί πραγματικά να θεραπεύσει τα μαλλιά.

Σπιτική μάσκα

 • Αβοκάντο + μέλι + λάδι το μπρόκολο ή το σουσάμι.
 • Γιαούρτι + λάδι λύση των βιταμινών Α, Ε και β ομάδα + μέλι.
 • Μια φρατζόλα άσπρο ψωμί (μόνο ψωμί σίκαλης) + φυτικό έγχυση ή αφέψημα (το καλύτερο του φλοιού βελανιδιάς, κολλιτσίδα φύλλο ή κώνοι λυκίσκου);
 • Κάστωρ (ή κολλιτσίδα) λάδι + κρόκο αυγού;
 • Ξινή κρέμα + ελαιόλαδο + σάρκα ροδάκινο;
 • Μέλι + χυμό φρέσκου λεμονιού + αιθέριο έλαιο.

Όσο για επαγγελματική και θεραπευτικούς παράγοντες, είναι καλύτερα να επιλέξετε με τη βοήθεια αναγνωρισμένου επαγγελματία, ή, τουλάχιστον, λογικό αρμόδιας κομμωτήριο.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τη διαδικασία ανάκτησης που θα προσφέρει σε ένα σαλόνι ή την κοσμετολογία γραφείο. Αλλά, πριν από την προσφυγή σε συγκεκριμένη υπηρεσία, θα μελετήσουμε όλες τις λεπτές αποχρώσεις.

Αν έχετε υποστεί από τη μη ικανοποιητική κατάσταση των μαλλιών σας, στον κόπο να οργανώσει την σύνθετη φροντίδα, η οποία όχι μόνο τοπικές, αλλά Γενικά. Προσεκτικά και υπεύθυνα τη θεραπεία κάθε θεραπευτική επιλογή, η οποία θα προσφέρονται σε τριχολογίας, αισθητικοί, κομμωτές ή απλή πωλητές σε καταστήματα. Μην ξεχνάς τις βιταμίνες και τα μέταλλα σε δημιουργηθεί ειδικά κέντρα.

Και φυσικά, να μάθουν να φροντίζουν τα κάστρα τους, εγκαίρως και εκ των προτέρων, ώστε να μην χρειάζεται να ασχοληθεί με τις συνέπειες της βλάβης. Την προστασία και τη φροντίδα τους, και θα σας απαντήσω με μια ματιά της πολυτέλειας και την εσωτερική δύναμη.