Βαθιά θρέψη για τα μαλλιά

Ισορροπημένη διατροφή, όχι μόνο σε εμάς αλλά και για τα μαλλιά μας. Πιθανόν να έχετε παρατηρήσει πως επιδεινώνεται η κατάσταση της τρίχας αυστηρά μια δίαιτα χαμηλή σε λιπαρά και βιταμίνες. Ή όταν τα μαλλιά δεν είναι έντονη δύναμη από το εξωτερικό — ειδικά αν είμαστε καθημερινά υποβληθεί σε βασανιστήρια, με τη μορφή του styling σίδερα και στεγνωτήρα Μαλλιών, shrinkable καλύμματα και στενές στροφές, και την κάλυψη τους με πολλά προϊόντα styling.

Ο λόγος για την κακή εμφάνιση των μαλλιών σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η έλλειψη μαλλιά θρέψη! Μαζί με στυλίστες θα μάθετε πώς να αποκαταστήσει την ομορφιά της μπούκλες και να σώσει τα μαλλιά σας.

5 σημάδια ανεπαρκούς διατροφής μαλλιά

5 σημάδια ανεπαρκούς διατροφής μαλλιά

ο υποσιτισμός μαλλιά

Πώς να καταλάβετε ότι τα μαλλιά σας δεν είναι να πάρει αρκετές βιταμίνες και μέταλλα;

Σύμφωνα με στυλίστες σε αυτό το σημείο πέντε χαρακτηριστικά:

Εντατική απώλεια τρίχας

Κανονική όλοι χάνουν μέχρι και 100 τρίχες την ημέρα. Ωστόσο, όταν η χτένα είναι "μισό" της τρίχας, και το πάτωμα στο μπάνιο μετά την τοποθέτηση, που καλύπτονται με τα μαλλιά, ώρα να σημάνουμε συναγερμό.

Ξηρά και εύθραυστα μαλλιά

Αν, παρά την προσεκτική συντήρηση και τη χρήση moisturizers, νιώθεις ότι τα μαλλιά σου είναι πολύ ξηρά και σπάνε εύκολα, θα πρέπει να δώσουν προσοχή για επιπλέον θρέψη της τρίχας.

Η έλλειψη λάμψη των μαλλιών

Μαλλιά — το πρώτο σημάδι για την υγεία τους! Επώδυνη ηλιθιότητα του μπούκλα δείχνει ότι έχουν έλλειψη σε βιταμίνες και άλλα χρήσιμα ιχνοστοιχεία.

Δυσκολίες με το styling των μαλλιών σας

Κάποιος τα μαλλιά της είναι φυσικά εύκολο να το ύφος, και κάποιος δεν μπορεί να συλλέξει τους ακόμα και στην ουρά για τα μαλλιά βαρύ και δύστροπο. Ωστόσο, αν το συνηθισμένο σας styling κατέχει περισσότερο από μισή ώρα και θα πρέπει και πάλι να τρέχω στον καθρέφτη για να το διορθώσετε, τότε το πρόβλημα είναι σε ανεπαρκή θρέψη της τρίχας.

Αργή ανάπτυξη των μαλλιών

Όπως τα παιδιά, η τρίχα παύει να αναπτύσσεται, αν δεν τους δώσει μια τακτική "δίαιτα", πλούσια σε μικρο-και μακρο. Αργή ανάπτυξη των μαλλιών — ένα σημαντικό σημάδι της κακής διατροφής.

Όταν τα μαλλιά μας είναι ιδιαίτερη ανάγκη για φαγητό;
Όταν τα μαλλιά ανάγκες διατροφής
Υποστήριξη που απαιτείται για τα μαλλιά, αλλά οι ειδικοί σημείο σε αρκετές περιπτώσεις όπου είναι σημαντικό να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή μπούκλες:

  • το κρύο σεζόν,
  • beach hotel
  • το συχνό styling χρησιμοποιώντας ένα πιστολάκι για τα μαλλιά ή το Σιδέρωμα,
  • τακτική χτενίσματα με άκαμπτη στερέωση χρησιμοποιώντας καρφίτσες, κλιπ μαλλιών ή ελαστικά,
  • καθημερινή χρήση ενός μεγάλου αριθμού των προϊόντων styling,
  • αγχωτικές καταστάσεις νευρικό υπερφόρτωση, υπερωριών, την έλλειψη ύπνου.

Διατροφή τα μαλλιά σας στο σπίτι

Επιπλέον στο σαλόνι θεραπεία για βαθιά θρέψη των μαλλιών μας, υπάρχουν τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια στο σπίτι.

Πω πω στυλίστες μας:

Τρώγοντας τα σωστά τρόφιμα και υγιεινό ύπνο
Ο ευκολότερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη φροντίδα για τη διατροφή των μαλλιών είναι να εξισορροπήσει τη δική σου διατροφή και χαλαρώστε κατάσταση λειτουργίας. Μην παρασυρόμαστε με αυστηρές δίαιτες που περιορίζουν την πρόσληψη καλά λιπαρά και βιταμίνες, να προσπαθήσουμε να πάμε για ύπνο και να Ξυπνήσει την ίδια στιγμή, να κοιμηθώ τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα και λιγότερο άγχος.

Τηρώντας όλους τους κανόνες αυτούς ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορείτε να επιδιορθώσετε τα μαλλιά σας ακόμα και χωρίς επιπλέον διαδικασίες και μέσα!

Εξωτερικά προϊόντα για να θρέψει τα μαλλιά

Πολύ συχνά αλλαγή της διατροφής και του ύπνου δεν είναι αρκετό για την ταχεία αποκατάσταση της τρίχας. Σε αυτή την περίπτωση, είναι δυνατό να συνδέσετε εξωτερικές "πυροβολικό" και δεν φεύγει από το σπίτι, να μαγειρέψουν απλή θρεπτική μάσκα μαλλιών από άμεσα διαθέσιμα υλικά. Τέτοια στοιχεία μπορεί να είναι: καφέ, ελαιόλαδο, κρόκο αυγού, μέλι και γιαούρτι. Απλά να θυμάστε ότι ορισμένα συστατικά χρήσιμες ουσίες περιέχονται σε συμπυκνωμένη μορφή, αυτό σημαίνει ότι το ορατό αποτέλεσμα θα δείξει πολύ σύντομα, και θεραπείες για να πραγματοποιήσει όσο το δυνατόν πιο συχνά, κατά προτίμηση κάθε μέρα.

Και οι στυλίστες δεν εγκρίνει τέτοιες διαδικασίες: μπορείτε πάντα να συγχέεται με τη δοσολογία ή οποιαδήποτε άλλα στοιχεία, αντί να χρησιμοποιούν μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Γι ' αυτό μην βασίζεστε στο Διαδίκτυο, και είναι καλύτερα να αναθέσει κλειδαριές σας με επαγγελματικά εργαλεία.