Πώς να επαναφέρετε τα μαλλιά;

Τα μαλλιά είναι ο καθρέφτης της υγείας μας. Αντιδρούν άμεσα σε οποιοδήποτε πρόβλημα στο σώμα. Το άγχος, μεταβολές της θερμοκρασίας, τις ορμονικές μεταβολές, κακή διατροφή, οι λοιμώξεις και η κακή περιβάλλον έχει επιπτώσεις για την κατάστασή τους. Τα μαλλιά γίνονται αδύναμα, θαμπά και εύθραυστα και στη χειρότερη περίπτωση αρχίζουν να πέφτουν άθικτο σκέλη. Αν δεν ξεκινήσετε την αποκατάσταση της τρίχας στο χρόνο για την περίπτωση που μπορεί να φτάσει μέχρι και τη φαλάκρα.

Ανακαινισμένο μαλλιά

Επαγγελματικά προϊόντα και τις μεθόδους αποκατάστασης μαλλιών

Εντατική τρίχας επισκευής περιλαμβάνει μια ποικιλία μέσων, από τα καλλυντικά χειρουργική επέμβαση. Επιλέγοντας μια μέθοδο, θα πρέπει να πάρετε μια νηφάλια ματιά στην κατάσταση και να μην περιμένουμε θαύματα. Ακόμη και το πιο ακριβό σαμπουάν δεν θα είναι σε θέση να σταματήσει την εξέλιξη της τριχόπτωσης, και modern salon θεραπεία μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την κατάσταση των μαλλιών, αλλά δεν θα βοηθήσει σε αυτή την περίπτωση, αν ένα φαλακρό σημείο σχηματίζεται.

Αποκατάσταση τρίχας είναι πάντα μπροστά από την καμπύλη. Αν ξέρετε ότι τα μαλλιά σας δεν είναι τέλεια, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν σοβαρά προβλήματα, δεν βλέπω, χρήση καλλυντικών, αλλά με το πρώτο σημάδι της στην αποδυνάμωση της τρίχας να προχωρήσουμε σε πιο σοβαρές μεθόδους.

Αισθητική αποκατάσταση τρίχας

Στα ράφια των καταστημάτων κάθε μήνα υπάρχουν νέα εργαλεία για την αποκατάσταση τρίχας. Όπως μάσκες και κλιματιστικά έχουν προϋπολογισμό των εγχώριων εμπορικών σημάτων και το παγκοσμίου φήμης εμπορικά σήματα. Συνήθως τα εργαλεία που είναι συστατικά που βοηθούν στην ενίσχυση των τριχοθυλακίων ή να δώσει τα μαλλιά μια υγιή Λάμψη.

Κερατίνη

Πρόσφατα το μέσο με το κερατίνη έγινε ένα πραγματικό χτύπημα. Κερατίνη είναι μια πρωτεΐνη, ένα από τα βασικά "δομικά στοιχεία" για τα μαλλιά. Ταλαιπωρημένα μαλλιά έχουν μια τραχιά επιφάνεια, λεπτό κλίμακες από τα οποία αποτελούνται, είναι το ένα δίπλα στο άλλο χαλαρά. Εξαιτίας αυτού, η τρίχα γίνεται πορώδης, δεν αντανακλούν το φως, φαίνεται θαμπό και ξηρό. Τα μικροσκοπικά σωματίδια της κερατίνης ενεργεί ως ένα patch, ισοπεδώνοντας την επιφάνεια της τρίχας. Κερατίνη στη σύνθεση της μάσκες και σαμπουάν κάνει τα μαλλιά λαμπερά, δίνει όγκο και διευκολύνει το χτένισμα.

Από άλατα της νεκράς θάλασσας

Κάτω από αυτό το όνομα κρύβεται ένα κανονικό θαλασσινό αλάτι. Σε αντίθεση με το νάτριο είναι πολύ πλούσια σε ιώδιο, ασβέστιο, θείο και άλλα θρεπτικά συστατικά. Όλοι τους είναι επωφελής για τις ρίζες των μαλλιών και αποτρέπει την αποδυνάμωση, την προσομοίωση κυκλοφορίας και να επιστρέψει την υγεία του τριχωτού της κεφαλής. Θάλασσα ορυκτά είναι συχνά περιλαμβάνονται σε σαμπουάν και μαλακτικά για τα μαλλιά απώλεια.

Argan oil

Ένα θαύμα της φύσης και, ίσως, το πιο μοντέρνο σήμερα ένα συστατικό της τα μέσα για την αποκατάσταση τρίχας. Στο Μαρόκο χρησιμοποιείται από αμνημονεύτων χρόνων, αλλά η Ευρωπαϊκή cosmetology δοθεί προσοχή σε αυτό το έλαιο πρόσφατα. Argan oil προστατεύει τα μαλλιά από τον ήλιο, τοξικές ουσίες και ξαφνικές αλλαγές στη θερμοκρασία, ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής και αποκαθιστά τα μαλλιά, αντιμετωπίζει την πιτυρίδα, και ακόμη και να επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης.

Ιατρικές τεχνικές

Καλλυντικά προϊόντα και θεραπείες που βοηθούν να επαναφέρετε τα μαλλιά μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις, εάν το πρόβλημα δεν έχει πάει και πολύ μακριά. Σε πιο σύνθετες περιπτώσεις, θα πρέπει να σκεφτείτε για εντατικές μεθόδους που προσφέρει η σύγχρονη κοσμετολογία.

Mesotherapy

Η μεσοθεραπεία είναι μια ενδοδερμική έγχυση βιταμινών και ανόργανων συστατικών. Πιο συχνά χρησιμοποιείται για τη λύση τέτοιων προβλημάτων, όπως ακμή, γήρανση και την αφυδάτωση του δέρματος, αλλά αυτή η μέθοδος λειτουργεί μόνο σε περιπτώσεις, όταν χρειάζεται εντατική αποκατάσταση τρίχας. Κοκτέιλ για μεσοθεραπεία, είναι πάντα ξεχωριστά – πρώτα ο γιατρός πρέπει να καθορίσει ποια είναι η αιτία για την κακή κατάσταση των μαλλιών και ποιες ουσίες είναι έλλειψη. Συνήθως το mesotherapeutic κοκτέιλ περιέχει αμινοξέα, ψευδάργυρο, βιταμίνες του συμπλέγματος β, copper peptide και άλλα θρεπτικά συστατικά, που διεγείρουν την ανάπτυξη των μαλλιών.

Το θεραπευτικό μασάζ

Πολύ συχνά, η απώλεια τρίχας δεν είναι που ονομάζεται έλλειψη κυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής και το μασάζ μπορεί να βοηθήσει την αποκατάσταση. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος δεν δίνει γρήγορο αποτέλεσμα – για μια αισθητή βελτίωση θα χρειαστεί μια μακρά πορεία, και ίσως ούτε καν ένα.

Το υλικό αποκατάστασης μαλλιών

Βαθιά αποκατάσταση τρίχας με χρήση του υλικού διαδικασίες που αποσκοπούν κυρίως στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας είναι το αίμα στο τριχωτό της κεφαλής και την ενίσχυση των μικρών σκαφών, και επίσης η διέγερση των ωοθυλακίων. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε διάφορες συσκευές, η λειτουργία των οποίων βασίζεται στον υπέρηχο και ηλεκτρικούς παλμούς. Φυσική θεραπεία επιτρέπει την παράδοση των φαρμάκων και των θρεπτικών συστατικών στο τριχωτό της κεφαλής είναι το πιο απαλό και ανώδυνο τρόπο, χρησιμοποιώντας ηλεκτρο - ή ιοντοφόρεση.

Αποκαθιστά τα χαμένα μαλλιά

Όλα περιγράφονται μέθοδοι βοηθήσει να επαναφέρετε τα μαλλιά και την επιστροφή τους για το μεγαλείο και τη λάμψη της, αλλά είναι ανίσχυροι να ανακτήσει τα χαμένα μαλλιά. Πολλοί άνθρωποι, αντιμέτωποι με το πρόβλημα της φαλάκρας, μετατρέποντας να χειρουργούς για μεταμόσχευση μαλλιών. Σε αυτή την επέμβαση, ο γιατρός παίρνει μια μικρή πλατεία στρώματα του δέρματος από το πίσω στα μέρη της το κεφάλι, χωρίς μαλλιά. Αυτή η διαδικασία έχει πολλές δυσάρεστες συνέπειες – τραυματική, μια αρκετά μακρά περίοδο ανάρρωσης, και τα σημάδια, και όχι ένα τέλειο αποτέλεσμα. Με αυτή τη μέθοδο, η μεταμόσχευση μαλλιών θα αυξηθεί σε τούφες, σαν κούκλα. Αλλά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αυτή η τεχνική της μεταμόσχευσης παρέμεινε η μόνη επιλογή για εκείνους που έχουν χάσει τα μαλλιά τους.

Σήμερα, ωστόσο, υπάρχει μια εναλλακτική μη – χειρουργική μέθοδος της μεταμόσχευσης των HFE. Η μέθοδος συνίσταται στο γεγονός ότι ο γιατρός αφαιρεί απαλά το θύλακα της τρίχας με μια λεπτή βελόνα micropatch και χρησιμοποιώντας το ειδικό εργαλείο-συσκευή εµφύτευσης την εμφύτευση τους σε μια νέα θέση. Η τεχνική αυτή απαιτεί ακρίβεια, αλλά έχει πολλά πλεονεκτήματα. Μεταμόσχευση μαλλιών HFE ανώδυνη, δεν αφήνει σημάδια, το αποτέλεσμα φαίνεται εντελώς φυσικό, και η πλήρης αποκατάσταση διαρκεί μερικές ημέρες.

Μεταμόσχευση μαλλιών στην περιοχή του φρύδια, γένια, μουστάκι

HFE χρησιμοποιείται όχι μόνο για να μεταχειριστεί τη φαλάκρα. Αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να επαναφέρετε τα φρύδια, τα γένια ή το μουστάκι. Το παραδοσιακό τραυματική translationi μαλλιά που είναι απολύτως κατάλληλος, αλλά μη επεμβατική τεχνική παρέχει την ευκαιρία να εκτελέσει ένα τόσο λεπτό λειτουργίας. Για να επαναφέρετε τα φρύδια microtransplanted που χρησιμοποιούνται, καθώς και η διαδικασία πραγματοποιείται με μικροχειρουργική μέσα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η μεταμόσχευση των βλεφαρίδων, αλλά μέχρι να γίνει μόνο για ιατρικούς λόγους.