Να αποκαταστήσει κατεστραμμένα μαλλιά στο σπίτι.

Τα μαλλιά είναι επίσης άρρωστος. Χάνει τον όγκο και τη Λάμψη, την ψαλίδα & τον στατικό ηλεκτρισμό. Συχνά, κάνουμε τους φέρει σε αυτή την κατάσταση της ανάρμοστης προσοχής και υπερβολική επιδίωξη της ομορφιάς. Αυτό σημαίνει ότι η αποκατάσταση των κατεστραμμένων μαλλιών πλήρως στα χέρια μας.

Πώς να καταλάβετε ότι τα μαλλιά δεν είναι εντάξει

Πώς να καταλάβετε ότι τα μαλλιά δεν είναι εντάξει.

Υγιή μαλλιά προστατεύει την επιδερμίδα από τις κλίμακες. Ιδανικά, αυτοί είναι στενά δεμένοι μεταξύ τους. Αλλά η δομή τους είναι εύκολα να καταστραφεί από την εντατική πλύση, επιθετική καλλυντικά, στεγνωτήρα μαλλιών και ζεστό στυλ. Ο ήλιος, παγετός και ξηρό αέρα στο δωμάτιο είναι, επίσης, δεν πρόκειται να ωφεληθούν. Μεταξύ των κλιμάκων υπάρχουν κενά μέσω της οποίας η υγρασία εξατμίζεται γρήγορα και πλένονται οι χρωστικές ουσίες της βαφής. Αν η επιδερμίδα χρόνο για να σφραγίσει και την καταστροφή εξελίσσεται από τον άξονα τρίχας που χωρίζει τα "τούβλα" της κερατίνης. Σκέλη γίνονται πιο εύθραυστα.

Για να επαναφέρετε τα κατεστραμμένα μαλλιά πραγματοποιήθηκε αποτελεσματικά, είναι απαραίτητο να σφίγγει. Με τα προβλήματα που υποδεικνύεται από τα ακόλουθα συμπτώματα:

  • Απώλεια μαλλιών. Ήχος του συναγερμού είναι αξίζει τον κόπο, αν η χτένα κάθε μέρα παραμένει περισσότερο από 100-150 τρίχες.
  • Το μπλέξιμο. Κατεστραμμένα και πορώδη μαλλιά κλίμακες προσκολλώνται το ένα στο άλλο, σφίγγεται κόμπος.
  • Το αμαυρώσει. Χειρότερα την επιδερμίδα αντανακλά το φως, και μέσα από τις ρωγμές, και προσπαθεί να κρύψει τη σκόνη.
  • Ξηρότητα, το σπάσιμο και την ψαλίδα. Μαζί με την υγρασία οι μπούκλες χάνουν το κολλαγόνο και την υγιή λίπη — είναι υπεύθυνη για την ελαστικότητα.
  • Απολέπιση και τον κνησμό. Πιστοί σύντροφοι ξηρό δέρμα — μαλλιά δεν έχουν αρκετό λίπος πιο γρήγορα και να προστατεύσει την τραυματισμένη.
  • Πιτυρίδα. Σηματοδοτεί την παραβίαση της υδρο-λιπιδικής ισορροπίας του δέρματος ή την ανάπτυξη του μύκητα
Ποιες είναι οι θεραπείες για την επισκευή ταλαιπωρημένα μαλλιά είναι να επιλέξετε

Ποιες είναι οι θεραπείες για την επισκευή ταλαιπωρημένα μαλλιά είναι να επιλέξετε

Το σπίτι αποκαταστήσει κατεστραμμένα μαλλιά αρχίζει με υγιεινές συνήθειες. Διατροφή θα πρέπει να είναι τόσο διαφορετικές όσο το δυνατόν. Τα περισσότερα στη διατροφή σε πρωτεΐνες, λιπαρά οξέα, σίδηρο και βιταμίνες (Α, β και Ε), η πιο υγιή τα μαλλιά σας είναι. Να προσπαθήσουμε να προστατεύσουν τον εαυτό τους από το στρες και να κοιμούνται καλύτερα. Η συναισθηματική ένταση μπορεί να έρθει πίσω να στοιχειώνουν poredeniem χτένισμα ακόμα και μετά από ένα-δύο μήνες — αυτό είναι το πόσο διαρκεί ο κύκλος ζωής της τρίχας από το θυλάκιο. Το κάπνισμα και το αλκοόλ είναι τραβηγμένη από το σώμα του την πολύτιμη υγρασία, η οποία επίσης επηρεάζει τις μπούκλες.

Το επόμενο βήμα είναι η φροντίδα για το τριχωτό της κεφαλής. Το καλύτερο σαμπουάν για να επιδιορθώσετε τα κατεστραμμένα μαλλιά και να ενεργούν σε δύο μέτωπα: να θρέψει σκέλη σε όλο το μήκος, παράλληλα, για να επαναφέρετε το υδρο-λιπιδικό μανδύα και το pH του δέρματος. Σαμπουάν με φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνη Β3 και αμινοξέα εξαλείφει την αίσθηση τραβήγματος, αποτρέπει την απώλεια υγρασίας και το σχηματισμό της πιτυρίδας. Η καφεΐνη σε αυτό το σαμπουάν διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, που οφείλεται στην οποία τα θυλάκια λαμβάνουν αρκετό οξυγόνο, μακρο - και μικροθρεπτικά συστατικά για έντονη ανάπτυξη.

Βασίζονται σε σαμπουάν δεν αξίζει τον κόπο. Ακόμη και με προσεκτικό πλύσιμο επιδερμίδων τρίχας είναι χαλασμένο. Για την ομαλή νιφάδες, προσθέστε στο καθημερινό τελετουργικό καθαρισμού του αέρα. Για την ανάκτηση και τη διατροφή ταλαιπωρημένα μαλλιά βάλσαμο-condition απάντηση βιταμίνη Β3, αμινοξέα και κερατίνη που αντικαθιστά ένα κατεστραμμένο κομμάτια του φλοιού. Για να αντιμετωπίσουν την ξηρότητα θα βοηθήσει βάλσαμο με υαλουρονικό οξύ. Δεσμεύει τα μόρια του νερού στο εσωτερικό της τρίχας, και εκχύλισμα τζίντζερ βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του δέρματος και μειώνει την απώλεια μαλλιών.

Αποκατάσταση κατεστραμμένα και βαμμένα μαλλιά τρέχει πιο γρήγορα εάν τους παρέχουν με επιπλέον φαγητό. Για το σκοπό αυτό, κατάλληλα έλαια, μάσκες, οροί και λοσιόν. Για την καλύτερη υγρασία επιλέξτε εργαλεία με υαλουρονικό οξύ, αλόη, πανθενόλη, γλυκερίνη, πρωτεΐνη μεταξιού ή το σιτάρι. Jojoba oil, Shea και το έλαιο argan, το ελαιόλαδο και κολλιτσίδα απαλύνει το δέρμα, λειαίνει τις κλίμακες και να επιστρέψει στα μαλλιά Λάμψη και δύναμη. Εφαρμόστε μια θρεπτική ταμεία, υπάρχει τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Τρίβει και φλούδες με βάση το σαλικυλικό ή γλυκολικό οξύ θα σας βοηθήσει να ελαφρύνει το φορτίο από τα νεκρά κύτταρα και ταυτόχρονα θα ανοίξει το δρόμο για άλλα χρήσιμα συστατικά καλλυντικών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους μία φορά το μήνα.

Η αποκατάσταση των πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά — μια επίπονη διαδικασία. Άμεσα αποτελέσματα μπορεί να αναμένεται. Αν φαίνεται ότι έχει συνταχθεί ένα σχέδιο φροντίδας δεν παράγει αποτελέσματα, να ζητήσουν συμβουλές για μια προσωπική κομμωτήριο