Κριτικές LPE-Massager

 • Zeynep
  Τα μαλλιά έγιναν πιο λεπτά. Έμοιαζαν βαρετό. Ο σύζυγος ήταν ο πρώτος που το παρατήρησε. Ανακάλυψα ότι υπάρχει ένα κεφάλι μασάζ LPE massager. Αποφάσισα να το δοκιμάσω. Και με έκπληξη, είδα το αποτέλεσμα μετά από τρεις εβδομάδες. Όταν χρησιμοποιώ το μασάζ, ενθουσιάζομαι, αλλά εδώ είναι το αποτέλεσμα.
  LPE-Massager
 • Νικόλαος
  Γιατί οι άντρες χρειάζονται μαλλιά στο κεφάλι τους; Αυτή η ερώτηση δεν έχει σημασία για μένα. Είμαι γυμνή χωρίς αυτήν. Η γυναίκα πρότεινε μασέρ LPE. Αυτό είναι μασάζ κεφαλής. Παρά το γεγονός ότι δεν το πίστευα, έχω δοκιμάσει αυτά τα πράγματα στο παρελθόν. Βοηθά πραγματικά. Κατά τη χρήση του μασέρ. Ο φαλακρός άνδρας τον έκανε να περιμένει.
  LPE-Massager
 • Ιωάννα
  Χρησιμοποίησα το μασάζ LPE αφού παρατηρούσα μερικές τρίχες στη βούρτσα μασάζ κάθε πρωί. Κατάλαβα ότι μπορείς να μείνεις φαλακρός αν δεν κάνεις τίποτα. Με βοήθησε. Τα μαλλιά σταμάτησαν να πέφτουν, αλλά φαινόταν επίσης υγιή. Νομίζω ότι είναι καλό αποτέλεσμα.
  LPE-Massager
 • Νικόλαος
  Είμαι αρκετά νέος. Αλλά πρόσφατα παρατήρησα ότι τα μαλλιά μου πέφτουν στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού μουΈτσι άρχισα να ψάχνω επιλογές. Στη συνέχεια αγόρασα μασάζ LPE και παρατήρησα ότι η τριχόπτωση σταμάτησε. Παρεμπιπτόντως, στο ραντεβού του γιατρού αποδείχθηκε ότι υπάρχει δυναμική ανάπτυξης.
  LPE-Massager
 • Αναστασία
  Χρησιμοποιώ μασάζ LPE για μασάζ τριχωτού της κεφαλής και αποκατάσταση μαλλιών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το παίρνω μαζί μου στο δρόμο. Ακόμα κι αν είμαστε οικογένεια, πάμε για ξεκούραση, είναι μαζί μου. Εάν υποψιαζόμαστε μια αλλαγή στην κατάσταση των μαλλιών, το χρησιμοποιούμε. Αυτό είναι πρακτικό και χρήσιμο.
  LPE-Massager
Εκτίμηση LPE-Massager
5
8