Εμπειρία στη χρήση LPE-Massager

LPE massager, η εμπειρία μου

Το μασάζ LPE αποκαθιστά την υγεία και το πάχος των μαλλιών, σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Και όπως αποδείχθηκε, αυτή η δήλωση δεν είναι μύθος. Όλοι οι γυναίκες θέλουμε να φαίνονται όμορφα σε όλες τις ηλικίες. Τα υγιή μαλλιά είναι άμεσα εμφανή. Δουλεύω ως διευθυντής. Πηγαίνω σε διάφορες συναντήσεις και συνέδρια. Και γι 'αυτό συχνά πλένω και στεγνώνω τα μαλλιά μου. Πρόσφατα παρατήρησα ότι τα μαλλιά μου γίνονταν ξηρά και εύθραυστα. Και γνωστοί, συμπεριλαμβανομένων των ανδρών, μου είπαν για αυτό. Τότε τα μαλλιά μου έπεσαν ενεργά στο σημείο διαχωρισμού. Κατάλαβα ότι έπρεπε να κάνω κάτι. Βρήκα τον επίσημο ιστότοπο του μασάζ LPE στο Διαδίκτυο, παραγγέλλω και αγόρασα απευθείας από τον ιστότοπο. Και από τότε άρχισε να το χρησιμοποιεί. Φυσικά, δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Ενδιαφέρουσες και ευχάριστες αισθήσεις από τον μασάζ μου έδωσαν ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ότι η αγορά ενός μασάζ ήταν η σωστή απόφαση. Τα μαλλιά φαίνονται καλά

η αρχή της φαλάκρας μου στο κεφάλι

Οι πρώτες μου εντυπώσεις από τη χρήση του μασάζ LPE

  • ευχάριστες αίσθηση αφής.
  • Το αίμα ρέει στο κεφάλι και μπορεί να γίνει αισθητή μια ευχάριστη ζεστασιά.
  • βολικό μέγεθος του ίδιου του μασέρ, όχι βαρύ.
  • βρίσκεται άνετα στο χέρι.

Αλλά τότε άρχισα να χρησιμοποιώ το μασάζ και άρχισα να καταλαβαίνω ότι τα μαλλιά άρχισαν να αλλάζουν τη δομή τους. Αυτό ήταν ορατό στη βούρτσα μασάζ. Συνήθως υπήρχε τρόμος μετά το χτένισμα των μαλλιών. Ολόκληρη η βούρτσα ήταν στα μαλλιά μου και ακόμη και με κλίμακες. Αφού χρησιμοποίησα το μασάζ κεφαλής, είδα ότι πραγματικά έκανε τη δουλειά του. Στην αρχή η πιτυρίδα εξαφανίστηκε και δεν χρησιμοποίησα κανένα ειδικό σαμπουάν. Τότε υπήρχε μια λάμψη στα μαλλιά, και αυτό μπορεί να συμβαίνει μόνο όταν δεν είναι πλέον στεγνά. Μετά το ντους, δεν χρειάζεται πλέον να μαζεύω τούφες από την παλέτα. Ω ναι, εδώ είναι κάτι άλλο. Σε μερικά σημεία στο κεφάλι μου είχα χνούδι αντί για μαλλιά.

το αποτέλεσμα της χρήσης του μασάζ

Μετά το μασάζ, εμφανίστηκαν νέα μαλλιά. Προφανώς, η διέγερση των τριχοθυλακίων έκανε τη δουλειά της. Επομένως, με βάση το παράδειγμά μου, μπορώ να συστήσω το μασάζ LPE σε οποιονδήποτε έχει προβλήματα με τα μαλλιά του. Και το πιο σημαντικό είναι να το κάνουμε το συντομότερο δυνατό. Επειδή με την πάροδο του χρόνου, αυτά τα μικρά προβλήματα μπορούν να εξελιχθούν σε μεγάλο, και η περαιτέρω επίλυση αυτού του προβλήματος θα απαιτήσει πολύ χρόνο και επιπλέον προσπάθεια. Η εμπειρία μου δείχνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μασάζ τόσο για τη θεραπεία ασθενειών όσο και για την πρόληψη. Αυτή η συσκευή δεν με βοήθησε μόνο. Στο Διαδίκτυο, μπορείτε να διαβάσετε πολλές θετικές κριτικές από άτομα που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της τριχόπτωσης. Και πώς να χρησιμοποιήσετε το μασάζ, ποιες είναι οι ενδείξεις, αντενδείξεις, διαβάστε τις αναλυτικές οδηγίες σε αυτό. Βοηθήστε τα μαλλιά σας!